Jullie worden 15 minuten voor aanvang verwacht. Zo kunnen we rustig van start gaan. Vervolgens krijg je een kleine rondleiding door het pand en uitleg over de Baby Spa ruimte. Hierna mag je de baby uitkleden op de commode. Wij hebben een hippe zwemluier voor je, die je dan aan kunt doen. Onze zwemluiers zijn wasbaar en aan te passen aan elke maat. Zodra je kindje een zwemluier aan heeft en rustig en comfortabel is, is het tijd om te gaan floaten. Je kleintje krijgt een speciale drijfring om, zodat hij/zij vrij kan bewegen in het water. Onze drijfringen zijn volledig veilig en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Het floaten vindt plaats in een van onze speciale baby jacuzzi’s. Alles gaat onder begeleiding van een professional. De tijd die je baby in het water ligt, hangt af van zijn/haar reactie. We kijken altijd hoe je baby reageert en passen de floating-tijd hierop aan. Wanneer je vaker komt, zal je zien dat je baby meer kracht ontwikkelt en het steeds leuker zal vinden om langer te floaten.

Na 10 tot 30 minuten is de baby klaar met floaten. Het wordt dan vaak te zwaar of de baby wordt onrustig, floaten kosten namelijk veel energie voor je baby. Na het floaten droog je je baby af en starten we eventeel met een shantala baby massage. Hoe fijn is het om zelf contact te maken met je baby en de verbinding op te zoeken. Hoelang de massage duurt is ook afhankelijk van hoe jouw baby reageert. We kijken altijd naar de signalen die jouw baby geeft en passen de massage hierop aan. Je baby gaat geheel ontspannen en rozig naar huis.