Wij willen bij Iamo Baby in Bloei iedere baby stimuleren bij zijn/haar ontwikkeling. Iedere baby, ieder kind, iedere volwassene, iedereen is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen wijze. Je groeit en bloeit op in je eigen tempo en op je eigen persoonlijke manier. De juiste ingrediënten hiervoor zijn liefde, veiligheid, geborgenheid en vertrouwen. Als je dit kunt ontvangen, dan heb je de mogelijkheid om te groeien en op te bloeien. Jezelf ontpoppen tot je eigen ik, jouw unieke zijn.

Iamo Baby in Bloei is de eerste Westlandse spa die het floaten voor baby’s mogelijk maakt. Het floaten draagt bij om de pasgeboren baby’s heerlijk te laten ontspannen en ze een gevoel van veiligheid te geven. Floaten draagt bij aan een goede fysieke en mentale ontwikkeling.

Daarnaast biedt Iamo Baby in Bloei baby massage aan. De Shantala babymassage is een ontspannende lichaamsmassage en versterkt de band tussen ouder en kind.  De hechting wordt gestimuleerd en zorgt voor een gevoel van geborgenheid.

Bij Iamo Baby in Bloei leren we de ouders ook de technieken aan van het veilig dragen van de baby. Door je baby vanaf jongs af aan te dragen, stimuleer je de taal en spierontwikkeling. Je biedt veiligheid en geeft vertrouwen en stimuleert door het dragen de hechting.

Wij bieden cursussen baby- en kinder EHBO aan, gegeven door onze Rode Kruis en Oranje Kruis gecertificeerde professional. Na het volgen van deze cursus krijg je als ouder meer zelfvertrouwen en leer je hulp te verlenen.

Hechting, liefde en veiligheid

Zoals jullie lezen staat bij Iamo Baby in Bloei de hechting, liefde en veiligheid voor je baby centraal. Mijn visie en passie is met liefde zorgen voor elkaar, dat zit in mijn genen. Ik vind het belangrijk dat iedereen, elke baby zich mag ontwikkelen en op mag groeien tot een uniek persoon. Om deze redenen heb ik Iamo Baby in Bloei opgericht en ben ik cursussen gaan volgen om de kennis en vaardigheden over te kunnen dragen aan jullie.  Ik heb de opleiding docent Shantala babymassage  en de opleiding draagconsulent succesvol afgerond.

De cursussen die Iamo Baby in Bloei aanbiedt, worden gegeven door ervaren en gecertificeerde professionals, die allemaal dezelfde visie, missie en passie hebben. Sanne Schrijber is naast kraamverzorgende bij Kraamzorg B-Lief ook draagconsulente en docent Shantala babymassage bij Iamo Baby in Bloei. Wij vinden het fijn om een klein onderdeel te zijn in de positieve ontwikkeling die een persoon mag doormaken door zijn/haar ervaringen bij Baby in Bloei.

image00017